top of page

MUZIEK MARKETING

Muziek marketing is een essentieel onderdeel voor een succesvolle release. Je nummer kan zo perfect zijn als je wilt, maar als niemand het ontdekt kan het ook niet beluisterd worden.

 

Door jaren ervaring in muziek marketing passen wij data-gedreven strategieën toe om je muziek zo efficient mogelijk bij een zo effectief en groot mogelijk publiek te pushen.

Pre-save campagne

Met een pre-save campagne kunnen je fans op voorhand je nummer al opslaan, zodat ze de eerste zijn om te luisteren op release dag. Ook gebruiken we de data van de pre-save pagina voor verdere marketing communicatie en targeting in een latere fase van de campagne.

2

Social Media advertentie campagne

Door zowel cold targeting als retargeting van je al dan niet bestaande fanbase pushen we je release naar profielen die het meest waarschijnlijk zullen converteren als nieuwe fans.

3

Spotify playlisting

We pitchen je nummer aan een netwerk van Spotify playlist beheerders, zodat je nummer nieuwe luisteraars bereikt in playlists over heel de wereld.

4

Influencer marketing

We vragen ons netwerk van influencers om je muziek te delen en te gebruiken in tiktoks, stories en reels.

5

Press Release

Ons PR team voert een professionele press release naar alle relevante Belgische media voor artikels in nationale en regionale pers

6

Radio plugging

We presenteren je nummer bij relevante radiostations voor opname in rotatie en (live) interviews.

7

Release events

We organiseren een professioneel networking release event voor je album of EP om de aandacht te trekken en effectief te pitchen aan boekers in de event industrie.

Klaar voor de push?

bottom of page