top of page
Cover_Jessica_RGB.png

Tracklist

1. Jessica Bouhez - Like You
2. Jessica Bouhez - Love Of My Life
3. Jessica Bouhez - If You Leave
4. Jessica Bouhez - Part Of You
5. Jessica Bouhez - Bleeding Love
6. Jessica Bouhez - Say You Won't Let Go
LTL tracklist_edited.png

Say You Won't Let Go
Rehearsal Video

Live @ Suikerrock 2023

Over Jessica

Jessica's eerste stap in de muziekindustrie was haar deelname aan The Voice Van Vlaanderen. Daar liet ze vier stoelen draaien en schopte ze het tot in de battles van het programma. Maar daar stopt haar podiumervaring niet. Zo speelde Jessica reeds op Suikerrock, Het Depot, HAP Festival en Kavka alsook verschillende live sessies op Q-music, Radio 2 en NRJ.

 

Op 12 januari 2023 verscheen “Like You”, haar debuut single waarbinnen ze popmuziek verkent als een bitterzoet feest. De track werd meteen opgemerkt door Spotify en toegevoegd aan de officiële EQUAL playlist. Met haar unieke stemgeluid brengt ze deze dance pop track als een oorwurm zoals we dat gewend zijn van grotere namen. Zo heeft Jessica's sound veel weg van Halsey, Raye of Tove Lo. Naast muziek is Jessica ook Antwerps kampioene slam poetry wat zich reflecteert in haar diepgaande songteksten.

 

In februari stond ze als NRJ Next artist in de spotlights maar ook Radio 2, verschillende lokale en zelfs internationale radiostations brachten haar debuut single "Like You" in rotatie tot over 1.000 airplays.
 

Jessica's tweede single “Love Of My Life” kwam uit op 24 maart, werd meteen opgenomen in de officiële New Music Friday playlist en benoemd tot een van de beste releases door Enfnts Terribles. De single is een verfrissende popparel die de capaciteiten van Bouhez als zangeres in de spotlight zet.
 

Op 15 september bracht Jessica haar derde single "Part Of You" uit. Hierin ontdekt ze de grenzen van de popmuziek met een unieke productie. Ook weer kreeg deze single support van Spotify in New Music Friday. De volgende stap is de release van haar EP "Letters To Lovers" op 16 februari!

_MG_7397 bewerkt2final.jpg
Jessica Bouhez picture.jpeg

Pers

De release van Jessica's nieuwe single profileert haar als nieuwe pop-prinses van het Belgische muzieklandschap.

- Dansende Beren - BE

Really captured from the get go on this one. I love that Jessica's in from the get go, giving you no time to expect what's coming. Top production on this with a baseline that punches right through to really give impact to the pain that is being sung about here.

- Seb Bailey, BBC Radio 1

Dansende Beren - BE

 

Luminousdash - BE

 

Channel R Radio - UK

 

Radio 2 - BE

 

NRJ radio - BE

2.3K

4,4% engagement rate

2.9K

64.1K likes

12.5K average views

7,9% engagement rate

36K
Active audience

3.7K likes

109K streams

10K monthly listeners

(average)

bottom of page